werken en leren bij blokker

Volg jij een Beroepsopleidende Leerweg (BOL) of Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) in de richting van Groot- of Detailhandel, Commercie, Ondernemen of Verkoop? Dan kun je bij Blokker werken en leren tegelijk. Ga aan de slag bij de meest verrassende huishoudwinkel van Nederland en laat jezelf zien!

Jij wilt verder in de detailhandel en zoekt tijdens je BBL- of BOL-opleiding een leerwerkplek. Bij Blokker ben je aan het juiste adres. Want bij Blokker leer je alles over het werk in een winkel. Bovendien krijg je volop mogelijkheden om binnen Blokker door te groeien.

Wat leer je als BBL-er bij Blokker?

Een BBL-plek is leerzaam én heel leuk. Niet voor niets blijven talloze BBL’ers na hun opleiding bij Blokker werken. Na jouw BBL-traject kent het werk als verkoper in de detailhandel geen geheimen meer voor jou! Hoe dat kan? Omdat Blokker jou direct als volwaardig teamlid laat meedraaien in het team. Je leert klanten adviseren, kassa draaien, een afdeling bijhouden, artikelen bestellen en de vracht verwerken. Als dat niet afwisselend is!?

Bekijk hier de BBL-vacatures!

Wat leer je als BOL-er bij Blokker?

Tijdens je BOL-stage leer je een hoop! Niet alleen zorg jij dat de winkel er altijd piekfijn uit ziet – van volle schappen tot de juiste promotiematerialen – ook ga je vol aan de slag met het verkopen van artikelen. Al snel weet jij alles van Blokkers assortiment en weet jij advies te geven over alle producten. Voor het werk dat je als BOL-stagiair verkoopmedewerker verricht, krijg je een mooie vergoeding. Dat is mooi meegenomen, toch?

Bekijk hier de BOL-vacatures!

MBO-stage, HBO-stage en afstudeeropdrachten

Ook als je een hbo- of afstudeerstage zoekt, zijn er veel mogelijkheden bij Blokker. In de winkels, op het hoofdkantoor in Amsterdam of in het distributiecentrum. Denk bijvoorbeeld aan vakgebieden als Finance, E-Commerce, Personeel & Organisatie, Marketing & Communicatie, Managementondersteuning, IT, Logistiek of Verkoop.

Bekijk hier vacatures!

Wil je nooit een vacature missen?

Meld je dan aan voor een Job Alert en wij houden je op de hoogte wanneer er relevante vacatures voor jou zijn