MELDING: Zoals veel bedrijven moesten we per 15 december de winkels tijdelijk sluiten om de gezondheid- en veiligheidsredenen. Dit betekent dat we momenteel minder vacatures hebben, en dat het kan gebeuren dat je langer op een reactie moet wachten nadat je hebt gesolliciteerd.
Houd er rekening mee dat de startdatum van een contract pas bepaald kan worden op het moment dat we weten wanneer de winkels weer open gaan.

werken in een blokker-winkel

Als medewerker in een Blokker-winkel is geen dag hetzelfde! Jij maakt dat klanten met een glimlach én een tas vol Blokker-producten jouw winkel verlaten. Samen met je collega’s zorg je dat de winkel er perfect uitziet, adviseer je klanten over het assortiment en verwerk je de vracht. Is dat alles? Nee! Je takenpakket is afwisselend en uitgebreid, je eigen inbreng wordt gewaardeerd en er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Volop kansen voor jou dus!

Aan de slag bij Blokker? Hier kun je op rekenen:

  • Afwisseling! Van schappen organiseren tot klanten helpen;
  • Zelfstandig werken in een gezellig team met ruimte voor eigen initiatief;
  • Ruimte voor jouw ambities;
  • Een plek om je creativiteit de vrije loop te laten. Heb jij bijvoorbeeld ideeën voor workshops of een demonstratie in de winkel… Neem het initiatief!
  • Je wordt onderdeel van een ijzersterk merk. Blokker is al bijna 125 jaar de verrassend slimme huishoudwinkel van Nederland
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s zoals korting op het assortiment!

Wil je nooit een vacature missen?

Meld je dan aan voor een Job Alert en wij houden je op de hoogte wanneer er relevante vacatures voor jou zijn