contact en veelgestelde vragen

Heb je vragen, reacties, klachten of suggesties naar aanleiding van jouw aankoop in één van onze filialen? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
 
Wanneer je interesse hebt in een functie binnen Blokker dan verzoeken wij je te reageren op één van onze openstaande vacatures met behulp van de knop "Solliciteer direct" die bij elke vacature staat.
 
Wanneer je vooraf aanvullende vragen hebt en wilt dat wij contact met je opnemen dan kan dit door het invullen van het contactformulier. Binnen vijf werkdagen neemt één van onze medewerkers contact met je op.

veelgestelde vragen

Onderstaand vind je antwoord op de meest gestelde vragen. Mocht jouw vraag hier bij zitten, klik er dan op om het antwoord te zien.

Ik krijg een foutmelding bij het verzenden van mijn sollicitatie, wat nu?

Als je een foutmelding krijgt kan dit de volgende oorzaken hebben:
  • Je CV is te groot (deze mag niet groter zijn dan 300kb)
  • Het bestandstype van je CV en/of motivatie wordt niet geaccepteerd (dit moet een .doc, .docx of .pdf bestand zijn)
  • Je hebt de gegevens niet juist of onvolledig ingevuld

Hoe oud moet ik zijn om bij Blokker te mogen werken?

De minimale leeftijd om bij Blokker te mogen werken is 16 jaar. Als je 15 jaar bent mag je ook bij Blokker komen werken maar niet na 19:00 uur (wel tijdens de schoolvakanties) en je mag geen kassa draaien.

Er is geen vacature in mijn omgeving. Hoe kan ik toch solliciteren?

Je kunt een open sollicitatie doen op de website, via de link open sollicitatie. Deze button vind je onderaan de pagina van het kopje ‘zoek vacatures’. Open sollicitaties via een andere weg worden niet in behandeling genomen. Wegens enorme belangstelling van kandidaten is het voor de functie van Hulpkracht en Vulploegmedewerker helaas niet mogelijk om een open sollicitatie te doen.

Ik ben op zoek naar een stageplaats, maar ik zie geen vacature. Hoe kan ik solliciteren?

Solliciteren naar een stageplaats kan door middel van een open sollicitatie. Je vindt hierover meer informatie onder het kopje ‘Werken en Leren’. Hier staat ook een button voor een open sollicitatie. Aanvragen voor stageplaatsen via een andere weg worden helaas niet in behandeling genomen.  

Wanneer kan ik een reactie op mijn sollicitatie verwachten?

Blokker streeft ernaar om binnen drie weken een reactie te geven. Je ontvangt altijd per mail een reactie op je sollicitatie.

Ik heb net gesolliciteerd. Hoe weet ik dat mijn sollicitatie is ontvangen?

Je ontvangt direct na je sollicitatie een bevestigingsmail op het e-mailadres waarmee je hebt gesolliciteerd.

Ik heb geen bevestiging van mijn sollicitatie ontvangen, wat nu?

Het kan voorkomen dat jouw e-mail provider deze mail als ongewenst markeert. Bekijk dus ook je ongewenste e-mails. Het kan ook voorkomen dat je een onjuist e-mailadres hebt ingevuld op het sollicitatieformulier, in dat geval raden wij je aan nogmaals te solliciteren en zorgvuldig je e-mail adres in te vullen.

Wil je nooit een vacature missen?

Meld je dan aan voor een Job Alert en wij houden je op de hoogte wanneer er relevante vacatures voor jou zijn