Werk aan de Winkel bij Blokker
 
 
 
 
Werken in een distributiecentrum van Blokker
 
 

Werken in een distributiecentrum

Blokker beschikt over twee grote distributiecentra, een in Geldermalsen en een in Mijdrecht. De 550 collega’s die hier werken zorgen er met elkaar voor dat onze filialen optimaal worden bevoorraad. Er wordt gewerkt met geavanceerde systemen en technische hulpmiddelen om een zo groot mogelijke service te verlenen aan de winkels en daarmee dus ook aan onze klant.
 
Vanuit ons distributiecentrum in Geldermalsen worden ook de internetbestellingen van onze webshop verzendklaar gemaakt. Via een speciale E-Commerce afdeling gaan de bestelde artikelen rechtstreeks naar de klanten thuis of naar een filiaal om daar opgehaald te worden door de klant.
 

Wat vind je in de distributiecentra:

  • veelzijdige functies verdeeld over drie lijnorganisaties:
    • Goederenbeheer maakt het fysiek verwerken van de goederen mogelijk. Goederenbeheer is verantwoordelijk voor de de planning en administratie van de inkomende goederen, draagt zorg voor de sturing van de interne goederenstroom, onderhoudt contacten met filialen en verzorgt onderdelen, retouren en reparaties;
    • Productie en Diensten zorgt voor de fysieke verwerking van de goederen binnen het distributiecentrum, zoals het lossen, laden en orderpicken. Daarnaast vallen enkele ondersteunende diensten onder deze discipline;
    • Transport zorgt voor het vervoer van de artikelen naar onze filialen.
  • een uitgebreide interne basisopleiding tot magazijnmedewerker;
  • goede doorgroeimogelijkheden.
Bekijk onze actuele vacatures in de distributiecentra of laat een magazijnmedewerker in de video je vertellen hoe het is om in het distributiecentrum te werken.
 
 
 
 
Vacatures rond een stad
 
 
Over deze site
 
Deel deze pagina
 
 

Ga naar Blokker.nl