Werk aan de Winkel bij BlokkerWerk aan de winkel
 
 
 
 
Werken in een distributiecentrum van Blokker
 
 

Werken in een distributiecentrum

Blokker beschikt over twee grote distributiecentra, een in Geldermalsen en een in Mijdrecht. De 550 collega’s die hier werken zorgen er met elkaar voor dat onze filialen optimaal worden bevoorraad. Er wordt gewerkt met geavanceerde systemen en technische hulpmiddelen om een zo groot mogelijke service te verlenen aan de winkels en daarmee dus ook aan onze klant.

Daarnaast ontwikkelt Blokker momenteel een e-commerce distributiecentrum  (EDC) in Gouda. Vanuit dit EDC worden de internetbestellingen van onze webshop verzendklaar gemaakt. De bestelde artikelen gaan rechtstreeks naar de klanten thuis of naar een filiaal om daar opgehaald te worden door de klant.  

Wat vind je in de distributiecentra: Veelzijdige functies verdeeld over verschillende deelgebieden:
  • Inslag zorgt dat de juiste goederen op het juiste moment ontvangen, verwerkt, gestuurd en opgeslagen worden.
  • Picking verzorgt het totale fysieke proces. Dit deelgebied zorgt dat de filialen, compleet (zowel in kwantiteit als kwaliteit) en correct hun artikelen ontvangen.
  • Uitgaande goederen ontvangt geproduceerde rolcontainers en zorgt voor de juiste verwerking ervan. Daarmee wordt zorggedragen dat de filialen tijdig, compleet en correct hun artikelen ontvangen. Daarnaast verzorgt dit deelgebied het op de juiste manier controleren, registreren en verwerken van alle retouren vanuit de filialen.
  • Transport zorgt ervoor dat de filialen tijdig, compleet en correct de rolcontainers en pallets uit de distributiecentra ontvangen. 
  • Bedrijfsbureau verzorgt alle voorkomende logistieke projecten en zorgt voor beheer/rapportage en ICT, met als doel het primaire proces optimaal te laten verlopen. Daarnaast draagt het zorg voor een optimale indeling en sturing van de goederenstroom, met als doel optimale kwaliteit en zo laag mogelijke logistieke kosten. Ook wordt in dit deelgebied contact onderhouden met de filialen.
Het nieuwe EDC wordt volgens eenzelfde structuur ingericht. Echter zijn de activiteiten daar gericht op rechtstreekse verzending van pakketten naar de klant, in plaats van rolcontainers naar de filialen. Bekijk onze actuele vacatures in de distributiecentra of laat een magazijnmedewerker in de video je vertellen hoe het is om in het distributiecentrum te werken.  
 
 
 
 

Vacatures rond een stad

 

 

Over deze site

 

Deel deze pagina

 
 

Ga naar Blokker.nl