Werk aan de Winkel bij BlokkerWerk aan de winkel
 
 
 
 
Je bent hier: Home > Werken & Leren
Werken en Leren bij Blokker
 

Werken & Leren tegelijk!

Volg je een Beroepsopleidende Leerweg (BOL) of Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) opleiding richting Groot- of Detailhandel, Commercie, Ondernemen of Verkoop, dan kun je bij ons werken en leren tegelijk.
 
Werken op een leerplek voor een BBL opleiding in de detailhandel doe je bij Blokker. Bij ons kun je met een BBL plek veel leren over werken in een winkel en de detailhandel. Je krijgt volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Dus, wat wil je nog meer?
 

Wat leer je als Verkoper met een BBL plek in de winkel?

Jij staat aan het begin van je carrière. Een BBL plek moet leerzaam én vooral heel leuk zijn. Daarom doen wij er alles aan om jou tijdens jouw  BBL opleiding zoveel mogelijk te leren over werken als Verkoper in een Blokker winkel en de detailhandel. Hoe doen we dat? Je werkt meteen mee als volwaardig teamlid van het filiaal, je leert klanten adviseren, kassawerkzaamheden, een afdeling bijhouden, artikelen bestellen en de vracht verwerken.
 
 

Mbo of hbo stages en afstudeeropdrachten

Ook als je een mbo of hbo stage zoekt zijn er volop mogelijkheden in onze winkels, op ons hoofdkantoor in Amsterdam of in een van onze distributiecentra. Hierbij kun je denken aan de vakgebieden Finance, E-Commerce, Personeel & Organisatie, Marketing & Communicatie, Managementondersteuning, IT, Logistiek en Verkoop. Tevens hebben wij regelmatig gerichte opdrachten voor afstudeerstages.
 
Stuur voor een stage of afstudeeropdracht op mbo- of hbo-niveau een open sollicitatie met uitleg via onderstaande button.
 
 
 
 

Vacatures rond een stad

 

 

Over deze site

 

Deel deze pagina

 
 

Ga naar Blokker.nl